Korona je odavno iza nas, ove sporadične vijesti o brojevima oboljelih uspješno mimoilaze udice pažnje šireg čitateljstva brzih vijesti, zemlja se kotrlja, farmamafija se ponovno bavi prodajom deterdženata i medicinskih sredstava za pospješivanje seksualne potencije, te pomalo i prodajom sredstava za smirenje živaca nategnutih preteškim temama koje nas okružuju.

Skrinštot, inače Nobel glavom i bradom, sve iz profila

Znam da ravnozemljaši i istinoljubivi raskrinkavači svjetskih trgovaca ljudskim slobodama nemaju ništa zajedničko osim neprijatelja – masone koje finansira farmamafija – i nefer je svrstati ih u istu priču. No, ovo jeste priča o masonima koje finansira farmamafija.

Baš nedavno pročitah komentar (a što drugo) na mreži Facebook, u kojem se kaže otprilike ovako (OK, priznajem da sam samo početak pročitao) “Sve što trebate znati o nobelovoj nagradi… kreator mRNA je rekao… oduzeli su mu pravo glasa… nauka… kvazinauka…”

Eh, dakle, pročitao sam toliko i vidio sam toliko. Zašto bi “sve što trebate znati” bilo napisano s preko 500 znakova ili 250 riječi? Ni nema potrebe. A zašto i ne bi odmah bilo jasno da su masoni oduzeli pravo glasa pravim znanstvenicima i izumiteljima, pronalazačima i pravim kemičarima koji su se nekada davno trudili spasiti svijet?

Jako je i moćno upravo to da se o Nobelovoj nagradi i pravoj istini o njoj saznaje tek danas, nakon što se evo vidi da je stotine milijuna ljudi pomrlo nakon što im je ubrizgano cjepivo protiv coronavirusa i razvijanja bolesti covid19. Nije da već i ranije nismo imali dijeljenje tih nagrada sumnjivim licima, posebice one “za mir”. Nedvano je jedna otišla nacisti, fašisti, četnikoljupcu, i to iz književnosti. Valjalo bi znati kojeg dana je ta nagrada prestala biti prestižna a postala dostižna svim dupeliscima masonerijskom stroju.

Uplati pa zaradi, uliži se pa se nagradi, to bi mogao biti moto ovogodišnje Nobelove nagrade za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *